Ben je ZZP-er of een kleine ondernemer?

Dan heb je ook vaak wel het gevoel dat je tegenwoordig een duizendpoot moet zijn om je bedrijf overeind te houden. Zeker kleine bedrijven genieten niet de voordelen waar grote ondernemingen over beschikken. En dat terwijl het juist de kleine bedrijven zijn die de motor blijken te zijn van de hedendaagse economie.

Wij helpen je om jouw onderneming te laten groeien tot het potentieel dat jij voor je bedrijf in gedachte hebt. Wat je niet alleen kunt realiseren is vaak wel mogelijk door samen te werken. Ofwel door gebruik te maken van de mogelijkheid om vragen te stellen, door te vragen om een gezamelijk optreden of door zaken, waar je zelf niet goed in bent, uit te besteden. Alles is mogelijk.

Bij de Business to Business Connector for You zit je goed. B2B4U is een gesloten gemeenschap van bedrijven die bereidt zijn elkaar te helpen in het realiseren van groei door intensieve samenwerking.

Meldt je nu aan als lid. Het kost je niet meer dan je commitment dat je bereidt bent ook je expertise aan andere bedrijven ter beschikking te stellen als daar om gevraagd wordt.

Zoals je ziet is de website nog volop in ontwikkeling. Regelmatig zullen er nieuwe toepassingen aan toegevoegd worden. Door je je te registreren houden we je op de hoogte van elke toepassing die beschikbaar komt.